Ремонтът на улица Девня започна. Вчера, 30 август бе затворено за

...
Ремонтът на улица Девня започна. Вчера, 30 август бе затворено за
Коментари Харесай

Ще се превърне ли ремонтът на улица Девня в кошмар за варненци?

Ремонтът на улица " Девня " стартира. Вчера, 30 август бе затворено за придвижване северното платно на улицата (платното в посока от ЖП- гара към бул. " Васил Левски “) в сектора от кръговото кръстовище до някогашния цех " Корабно машиностроене " АД (слизането от Аспарухов мост към бул. " Девня “) до качването към Аспарухов мост. Още в първия ден от ремонта обаче, както предвидиха варненци, се образуваха километрични тапи.

Хора оповестиха за обсада на моста в следобедни часове. 

" Всеки ден в час пик ще е по този начин, тъй като на кръговото до Кауфланд на ул. Девня, оставеното платно за придвижване е прекомерно тясно за огромните товарни камиони с ремаркета и те не могат обикновено да завият и да се придвижат, като блокират целият трафик! Преминаването през централните улици е неразрешено за тях, обходният път до УМБАЛ " Св. Марина " към момента е ремонт и ул. Девня остава, единственият им път за прекосяване през Варна! " разяснява гражданин на града.

" Дано мостът издържи и този път това натоварване! " споделя различен, напомняйки че оборудването е в доста тежко положение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР